Venda d'entrades

GIMCANA FAMILIAR

Del 14 de setembre al 14 de desembre
POBLE VELL DE SÚRIA
C. Sant Climent, 21
Súria
Gestiona

GIMCANA FAMILIAR

Del 14 de setembre al 14 de desembre

Data Hora
14
Setembre Dissabte
11:00 h Gimcana Medieval: aventura pel Castell
Comprar
12
Octubre Dissabte
11:00 h Gimcana Medieval: aventura pel Castell
Comprar
14
Desembre Dissabte
11:00 h Gimcana Medieval: aventura pel Castell
Comprar

La "Gimcana Medieval" és una activitat dinàmica i emocionant dissenyada per a famílies que volen explorar el castell i el seu entorn mentre posen a prova les seves habilitats, coneixements i treball en equip. Aquesta aventura ofereix una manera única d'aprendre sobre la història del castell i la vida medieval a través de preguntes, proves i pistes divertides.

L'activitat començarà a Cal Balaguer del Porxo, on els participants es dividiran en equips familiars i rebran un mapa del castell juntament amb una llista de preguntes i proves per començar la vostra aventura.

A mesura que els equips avancin hauràn de treballar junts per superar els reptes. Al final de l'activitat, tots els participants hauràn de reunir-se per veure si han aconseguit obrir el bagul del tresor! I vosaltres, us atraviu a intentar-ho?

PREU: 6€ persona // gratuït menors de 2 anys


IMPRESCINDIBLE RESERVA PRÈVIA // AFORAMENT LIMITAT
GRUPS o PETICIONS ESPECIALS: contactar per email a info@turismesuria.cat
CANCEL·LACIONS I DEVOLUCIONS: Només es realitzaran cancel·lacions i devolucions en casos de força major. Ens reservem el dret de cancel·lar l'esdeveniment si no s'arriba a un mínim de visitants o per condicions climàtiques adverses. Si necessites més informació o assistència, si us plau, contacta amb el nostre servei d'atenció al client. Gràcies per la vostra comprensió.

Gestiona